Curatare mecanizata mocheta

pentru rezultate de durata

10

Image 1 of 13


Suntem o companie de încredere, ce presteaza servicii profesionale de curățare a mochetelor în Argeș si judetele limitrofe (inclusiv Bucuresti si Ilfov).

Pentru rezultate excelente,investim constant in echipamente moderne,utilizam detergenti ecologici si instruim periodic personalul dedicat acestui serviciu.Acordam o atentie deosebita fiecarei lucrari si tratam cu multa seriozitate cerintele beneficiarului.

Mentionam ca avem disponibilitate 24/7 pentru suprafete > 500 m² .

Intelegem ca este complicat sa alegeti un furnizor potrivit nevoilor si programului dvs. ,motiv pentru care va recomandam sa solicitati o proba GRATUITA.

Etapele curatarii :

-Aspirare si manipulare mobilier;

-Eliminare pete,corpuri straine (ex: guma);

-Curatare mecanizata in profunzime prin metoda injectie-extractie;

-Spumare activa uscata (dezodorizare);

-Uscare (la solicitare contra cost);

-Aspirare si manipulare mobilier.

Când vine vorba de curățarea profesională a mochetelor, ELIN este numele de încredere. De la îndepărtarea petelor până la dezodorizare, avem solutia pentru nevoile dumneavoastra.

Indiferent dacă este acasă sau la birou, înțelegem că mocheta dvs. este o investiție majoră. Și când primiți oaspeți la domiciliu sau clienți la locul de muncă, știm că doriți ca primele impresii sa fie excelente. Așadar, este păcat să lăsați murdăria și resturile care se pot acumula,sau pur și simplu uzura veche,să impiedice mocheta să arate la fel de frumos ca în ziua în care ati ales-o.

Viața acesteia poate fi prelungită printr-un simplu regim de întreținere. Cheia pentru o bună întreținere a mochetelor este de a preveni particulele de murdărie și praf, care inevitabil vor apărea,să se acumuleze. Dacă o fac, vor acționa abrasiv asupra fibrelor și pot provoca decolorarea. Unele metode de curățare lasă în urmă substanțe chimice reziduale care pot provoca re-murdăriri rapide. Sistemul nostru inteligent de curatare mecanizata,combinat cu metode puternice de curățare, asigură eliminarea tuturor reziduurilor de murdărie și bacterii din profunzime,pentru rezultate de durata.